Bernie Models v Milanu
PlayPlay

Vsaj dvakrat letno organiziramo casting za Milano, kamor so vabljeni vsi, ki so pripravljeni delati kot model v Milanu za modne agencije na profesionalnem nivoju. Dekleta in fantje dobijo priložnost, da stopijo v kontakt s tujo modno agencijo in pridejo do uspeha na podlagi resnega, vztrajnega in profesionalnega dela kot modeli. Vsak posameznik mora biti prepričan, da si res izredno želi delati v teh vodah, se kaj naučiti, postati samozavesten in si utrditi karakter.

Dekleta in fantje, ki želite poskusiti srečo in si želite resno delati kot modeli tudi v tujini, lepo vabljeni, da se prijavite na casting Milano. Mogoče boste tudi vi blesteli na naslovnicah, modnih revijah in v svetovnih kampanjah.

CASTING MILANO

Na casting je potrebno prinesti prijavnico, fotokopijo osebnega dokumenta, book s slikami/profesionalne ali neprofesionalne slike, čevlje z visoko peto za ženske, moški naj prinesejo klasične čevlje ter kopalke. Potrebno je ohraniti urejen izgled, odstranite vse piercinge, poskrbeti za naraven izgled nohtov, las ter naraven make-up.

PRIJAVI SE NA CASTING MILANO